ZIMSKI POHODI NA SV. ANO

ŠD KLUB PONOSNIH POSAMEZNIKOV  v sodelovanju s projektom Športne unije Slovenije – “SLOVENIJA V GIBANJU 365 – gibajte z nami za dober namen” vsako leto organizira zimske pohode na Sv. Ano. Sodelujejo lahko vsi, ki imajo radi naravo, tišino in našo priljubljeno pohodniško točko.

Datum zaključne prireditve objavi organizator na družabnih omrežjih in na spletni strani kluba.

Trije pohodniki v moški in ženski konkurenci, ki opravijo največ vzponov (max 171, oz.172, v kolikor gre za prestopno leto), prejmejo praktične nagrade naših sponzorjev.

Evidentiranje vpisov se beleži v vpisni knjigi, ki se dan pred začetkom nahaja na običajnem mestu v poštnem predalčku na cerkvi Sv.Ane.

Predstavljajte si naravo jeseni, ko listje žari v tisočerih barvah. Zima, bela starka, nasuje snega, ovije naravo v tišino in naši koraki postanejo neslišni. In spomladi, ko se narava prebudi in zvončki s trobenticami sramežljivo pokukajo na plan. Se razveselite srečanja s prijatelji in znanci?

Vse to in še več so pohodi na Sv. Ano – trije letni časi in en cilj.

Začetek pohodov: 1.november, ob 10:00 uri

Zaključek pohodov: 20.april naslednje leto, ob 14:00 uri

PRAVILA:  Šteje 1 vzpon na dan, opravljen iz doline. Vsi pohodniki, ki  v razpisanem terminu opravijo najmanj 20 vzponov, sodelujejo na zaključni prireditvi, ki je vedno prvo soboto v mesecu maju.